VAD GÖR VI?

Första steget mot hållbar utveckling

Garden_himmel_600x450_97k

 

Vi kommer att odla för framställning av hampaprodukter

Efter att ha köpt en gård med 4 ha mark på den värmländska landsbygden befinner vi oss nu i etableringsfasen. En maskinpark för odling av ca 6 ton industrihampa och berednings-lokaler för att börja producera bland annat fröolja och proteinpulver håller på att iordningställas.

Omställning till ett miljövänligare samhälle

När vi kom i kontakt med industrihampans många användningsområden, dess höga näringsvärde och positiva miljöpåverkan stod det direkt klar för oss att vi vill vara en del av utvecklingen. Ett återupptagande av svensk odling och användning av hampa i större omfattning är ett av de viktiga stegen i omställningen till ett långsiktigt hållbart samhälle.

Affärsidé

Vår affärsidé är att odla, köpa in, förädla och sälja hampa inom flera produktkategorier. I första steget inom livsmedel och näringspreparat, senare även inom byggmaterial och hudvårdsprodukter.

Samarbeta med oss

Vi ser fram emot att samarbeta med andra odlare, återförsäljare och livsmedelstillverkare. I framtiden vill vi även dela med oss av vår erfarenhet och kunskap genom konsulttjänster och föreläsningar om hampaodling, hampans fördelar och användningsområden.

 

Hampafrön för sådd
Kontakta oss

om du vill veta mer om hur du kan bli en del av omställningen till ett miljövänligt och hälsosamt alternativ.

 
 
 

Var med och skapa en ljusare framtid!